Tuesday, 18 September 2012

SEGMEN :Jom tingkatkan followers sampai lebam

Assalamualaikum Semua






Aku punya follower baru aje 48 orang...Jom kita follow mem  folow sampai lebam...



52 comments:

  1. Done ! Rajin rajin blogwalking yaw untuk tingkatkan follower (*senarai peserta telah dimasukkan )

    ReplyDelete
  2. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    follow saya balik ye.dari segmen yang sama..semestinya blog anda memang terbaek!thumbs up

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. singgah BW sini dari segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. hi..done follow yours #52...dont 4get to hit me back http://miyikokuya.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Hai Semua...semua saya dah follow...TQ ya..

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  11. Mya n Zamani....Akak dah follow

    ReplyDelete
  12. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html
    jum follow saya blog zorro

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Dah follow.. Jgn lupa singgah sini & follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  16. done. hit me back .=D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Semua saya dah follow...Cuma Mezaives aje tak boleh follow...

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  19. follow sini #60
    follow sy balik ye =))

    ReplyDelete
  20. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  21. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  22. hai.. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #63

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Dalam likat malam bersauh di sini. Membaca sambil follow sekali. Berlayar dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. salam singgah dari segmen sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. dh follow.. follow back ye http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  28. Kecik Anis...saya dah follow..tq ya...

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. saye pon dah follow awak..follow back ye :D
    #69
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  31. Hanna n Azlyzah... saya pun dah follow korang...tq

    ReplyDelete
  32. Dari segmen yang sama ^^ #70
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  33. Khai...saya dah follow

    ReplyDelete
  34. salam, singgah sini dan follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  35. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  36. nurul aini n nurfara hani....saya dah follow

    ReplyDelete
  37. Singgah Sini...Meh join segmen ne

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  38. Hallo,Hallo...
    Done Follow You...
    Kalau Sudi,Follow La Balik...

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  39. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  40. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  41. sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. Datang dari segmen yang sama.Follow here jum ke blog saya dan be my follower ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. Hy,
    Saya dari segmen sama,
    Dah lama follow awak :D
    sila follow saya di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  44. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  45. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  46. done follow awk..jgn lupe singgah and follow saye... :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  47. Semua kat atas saya dah follow...kecuali Juz A Bluelygirlz...Blog awak saya tak boleh bukak la...

    ReplyDelete
  48. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  49. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  50. ok TQ...follower naik..tapi tak cukup..buat la segmen macam ni lagi...

    ReplyDelete
  51. kahkah..beria2 aku taq ko..rupanya ko dah buat pom...hahaha..wat malu je..huhu...

    ReplyDelete
  52. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom singgah balik...maaf lambat

    ReplyDelete